Dagvoorzitter – Presentatrice – Spreker

pauline dagvoorzitterAls dagvoorzitter weet Pauline haar economische achtergrond perfect te combineren met stage presence. Inhoudelijke thema’s maakt zij voor een groot publiek toegankelijk en ze zorgt ervoor dat de boodschap overkomt en beklijft.

Pauline werkt vanuit haar gevoel waardoor zij altijd de juiste sfeer weet neer te zetten en indien nodig het publiek weet te bewegen. Dit wordt door veel CEO’s en decision makers als zeer prettig ervaren.

Als presentatrice duikt Pauline met haar gasten graag de diepte in. Door haar open houding komen gesprekken heel makkelijk op gang, wat voor een fijne sfeer zorgt. Dit voelt de kijker thuis ook direct. Zij is een kei met tekst en heel flexibel waar het gaat om improviseren….wat natuurlijk nogal eens nodig is bij tv-producties. Ook voor uw webinars, bedrijfsfilms of online producties is Pauline in te zetten.

Als spreker is Pauline te boeken voor de volgende onderwerpen: Ondernemerschap – Empowerment – haar nieuwste interactieve lezing: “PAULINE’S LEF BOOST” . Pauline zet in 45 tot 60 minuten uw publiek op scherp, houdt graag een spiegel voor en zorgt ervoor dat uw gasten op het puntje van hun stoel zitten. Pauline doet dit door persoonlijke anekdotes, te mix and matchen met het thema van de dag.