mrt 11

TEDx Amsterdam

In Amsterdam is er aanstaande dinsdag een viewing van TEDX Vancouver. Nu ben ik gevraagd om tijdens de breaks in het programma in Vancouver, hier te spreken. Dat vind ik een mooie uitdaging. Mijn thema? Kiezen = bewegen. Er is nooit een foute keuze, wel: geen keuze.

Elke keuze die je namelijk maakt zorgt voor beweging en verandering en zorgt ervoor dat je stappen zet. Stappen die je helpen je doelen te bereiken…of dat nu is eindelijk je nieuwe bedrijf van de grond krijgen of in harmonie leven met je man en kinderen of de juiste balans vinden in werk, privé, sociaal…het maakt niet uit, als je maar kiest.

Wanneer heb jij voor het laatste gekozen? Precies 2 minuten geleden toen je besloot dit blog toch even te lezen…je had ook kunnen gaan skeeleren of stofzuigen. Blij met je keuze? Ik hoopt het wel. Als je zin hebt kun je dinsdag 18 maart naar het Rokin in Amsterdam komen, NRC Media gebouw…ik spreek rond 18:15 uur. Moeilijke keuze hé :-).

Laat een bericht achter