NIEUW PAULINE’S LEF BOOST

“PAULINE’S LEF BOOST”

PAULINE’S LEF BOOST
door Pauline de Wilde

 

 

Wat? Een inhoudelijke energizer waarmee uw publiek echt de volgende stap zet.

Het doel? Door middel van LEF daadwerkelijk in beweging komen en met Commitment de gewenste verandering teweeg brengen.

In 45 – 60 minuten zorgt Pauline de Wilde ervoor dat uw publiek letterlijk “on the move” is, de volgende stap zet en absoluut bewogen en geraakt de zaal uitloopt, op weg naar……de volgende stap en de volgende en de volgende….

“Sit back and relax, is verleden tijd, dat kan namelijk echt niet meer”, aldus Pauline, die afgelopen jaren als dagvoorzitter enorm veel presentaties voorbij heeft zien komen..…..dat kan anders dacht zij.
Daar is LEF voor nodig!

Mensen écht in beweging laten komen is een uitdaging, dat weet jij ook. Elke organisatie, en ook elke ondernemer weet als geen ander dat de volgende stap zetten soms ongelooflijk moeilijk is, soms haast onmogelijk……..Pauline zorgt ervoor dat het toch gebeurt.

 

Voor wie?
Voor iedereen die tijdens een congres, een netwerkbijeenkomst, een hei-sessie of een teambuilding meeting het LEF heeft om niet alleen te zenden, maar het publiek in actie te laten komen!
PAULINE’S LEF BOOST is perfect als energieke opening, als sprankelende wrap-up of als goede energizer anywhere during the day.

Hoe?
Via storytelling, Pauline neemt het publiek mee in haar persoonlijke verhaal; van bedrijfs-econome naar actrice in the US, van bonusmoeder naar single mom, van TV presentatrice naar dagvoorzitter naar motivational speaker;
Met humor, een dag niet gelachen is een dag niet geleefd…..en lachen is bovendien veel beter dan botox;
Met inhoud, de combinatie van haar economische achtergrond met vrouwelijke flair en jarenlange ervaring maakt dat ze graag op decision-making-level inspireert;
Met commitment, voordat de lezing over is heeft iedereen zich ge-commit aan de volgende stap;
Flexibel, als er iets is wat bij Pauline hoort, dan is het haar flexibiliteit, schakelen is haar middlename, en daarom raakt zij élke zaal! Lees: élke!

Kosten?
€ 1.950,00 incl. tel. voorbespreking
Excl. BTW, reiskosten (€ 0,19 per km), live voorbespreking (€ 250,00) en materiaal om mee te werken

Heb jij het LEF om je deelnemers daadwerkelijk de volgende stap te laten zetten?
En het net even anders aan te pakken?

Bel of mail Pauline
T: + 31 6 19 62 04 01
E: pauline@paulinedewilde.com

Laat een bericht achter