Referenties dagvoorzitter

ceo-detail

Leveranciersdagen DetailResultGroep N.V., September 2017

Dit jaar hebben we voor het eerst onze leveranciersdagen georganiseerd en daarbij dagvoorzitter Pauline de Wilde ingezet, tot onze grote tevredenheid. Pauline is vanaf moment één betrokken geweest, heeft tijdens de voorbereiding goede ideeën aangedragen en ons geholpen dit event inhoudelijk tot een succes te maken. On stage weet zij moeilijke onderwerpen perfect te begeleiden en staat zij haar mannetje tussen 4 stevige heren. Met haar kennis, humor en professionaliteit raakt Pauline de juiste snaar.

John Kruijssen
CEO van Detailresult Groep N.V.

 

jan-novaJaaropening Nova College Haarlem, September 2017

Pauline de Wilde was als dagvoorzitter voor onze jaaropening van het Nova College een echte aanwinst. Zowel in de voorbereiding als op de dag zelf weet zij de juiste sfeer neer te zetten, mensen te roeren en het uiteindelijke het doel waar te maken. Vooraf heeft Pauline fijn meegedacht en is met goede ideeën gekomen, die we ook daadwerkelijk hebben uitgevoerd. Haar flexibele houding, professionaliteit en humor maakt dat we graag met Pauline samenwerken.

Jan van der Laan
Manager Marketing & Communicatie Nova College

 

marcel-fintechEY FinTech Summit, Oktober 2017

Tijdens het EY FinTech Summit 2017 heeft Pauline de Wilde als dagvoorzitter ons een perfecte middag bezorgd. Haar strakke time management, persoonlijke touch richting de sprekers in combinatie met haar kennis van financieel inhoudelijke onderwerpen (Open Banking, EY Adoption Index, AI and Blockchain) zorgen voor de juiste sfeer. Daarnaast krijgt zij met haar vrouwelijke flair 250 heren in pak, in beweging. Wij hebben de samenwerking met Pauline zowel vooraf als tijdens ons event als erg prettig ervaren.

Marcel van Loo, Regional Managing Partner Financial Services for EMEIA at EY

 

Laat een bericht achter